,

Classic Box 6+

Djeco
Availability:

26 stok


Kutia klasike magjike nga Djeco për argëtimin e fëmijëve nga mosha 6-vjeç e lartë. Në këtë kuti janë përmbledhur 20 lojëra klasike, ku falë tyre momentet e argëtimit nuk do të mungojnë, si përshembull, damë, shah, loja e mullirit, loja me zare dhe lojëra me letra. Fëmijët mund të zgjedhin ti luajnë me bashkëmoshatarët, por pse jo dhe me prindërit.  Përveç se janë argëtuese, ato vijnë edhe me dizajn kijues dhe kombinim ngjyrash të këndshme për syrin.

Karakteristikat:

 • Janë lojra argëtuese
 • Përman 20 lojra të ndryshme
 • Grafikë dhe ngjyra të këndshme
 • Përfshin edhe një fletore për mbajtjen e rezultateve
 • Mund të luhen e bashkëmoshatarët ose prindërit
 • Mosha: +6 vjeç

6,300 L

26 stok

Kutia klasike magjike nga Djeco për argëtimin e fëmijëve nga mosha 6-vjeç e lartë. Në këtë kuti janë përmbledhur 20 lojëra klasike, ku falë tyre momentet e argëtimit nuk do të mungojnë, si përshembull, damë, shah, loja e mullirit, loja me zare dhe lojëra me letra. Fëmijët mund të zgjedhin ti luajnë me bashkëmoshatarët, por pse jo dhe me prindërit.  Përveç se janë argëtuese, ato vijnë edhe me dizajn kijues dhe kombinim ngjyrash të këndshme për syrin.

Karakteristikat:

 • Janë lojra argëtuese
 • Përman 20 lojra të ndryshme
 • Grafikë dhe ngjyra të këndshme
 • Përfshin edhe një fletore për mbajtjen e rezultateve
 • Mund të luhen e bashkëmoshatarët ose prindërit
 • Mosha: +6 vjeç
Marka

SHPORTA NË BEE

close