Sold out!
,

Classic Midi Rainbow Unicorn

Jeune Premier
Availability:

S’ka stok


Çantë shkollore ideale për të fëmijët e moshës 6-8 vjeç.  Wow! Dizajn unik dhe stil unik. Classic Midi Rainbow Unicorn është nga më të preferuart e markës Jeune Premier. Të gjithë fëmijët do ta adhurojnë këtë çantë, falë edhe ngjyrave që mund të kombinohen lehtësisht me çdo veshje.  Mbani gjithçka, duke filluar nga tekstet shkollore, aksesorët dhe ndonjë ushqim me vete. Është praktike dhe me një cilësi superiore.

Karakteristikat:

  • Përmasat: 30 x 14.5 x 38 cm
  • Pesha: 900 gram
  • Volumi: 16.5 litra
  • Mosha e përshtatshme 6-8 vjeç
  • Materiali: Poliestërfibër

Këshilla për larjen: Mund ta pastroni me dorë, me pak ujë, sapun dhe një leckë të barë

18,900 L

Sold out!

Çantë shkollore ideale për të fëmijët e moshës 6-8 vjeç.  Wow! Dizajn unik dhe stil unik. Classic Midi Rainbow Unicorn është nga më të preferuart e markës Jeune Premier. Të gjithë fëmijët do ta adhurojnë këtë çantë, falë edhe ngjyrave që mund të kombinohen lehtësisht me çdo veshje.  Mbani gjithçka, duke filluar nga tekstet shkollore, aksesorët dhe ndonjë ushqim me vete. Është praktike dhe me një cilësi superiore.

Karakteristikat:

  • Përmasat: 30 x 14.5 x 38 cm
  • Pesha: 900 gram
  • Volumi: 16.5 litra
  • Mosha e përshtatshme 6-8 vjeç
  • Materiali: Poliestërfibër

Këshilla për larjen: Mund ta pastroni me dorë, me pak ujë, sapun dhe një leckë të barë

Marka

SHPORTA NË BEE

close