,

Set lojë druri për automjete ndërtimi

Melissa & Doug
Availability:

2 stok


Set lojë druri për automjete ndërtimi | Gjithmonë të përgatitur për punën e një dite të vështirë, këto tre automjete druri, përfshijnë një buldozer, një kamion dhe një mikser çimentoje. Ky automjet ka një bazë lëvizëse  dhe është i ndërtuar nga pjesë të qëndrueshme. Argëtimi është i pafund, pasi ato mund të ndahen dhe të rindërtohen përsëri dhe përsëri!

3,000 L

2 stok

Set lojë druri për automjete ndërtimi | Gjithmonë të përgatitur për punën e një dite të vështirë, këto tre automjete druri, përfshijnë një buldozer, një kamion dhe një mikser çimentoje. Ky automjet ka një bazë lëvizëse  dhe është i ndërtuar nga pjesë të qëndrueshme. Argëtimi është i pafund, pasi ato mund të ndahen dhe të rindërtohen përsëri dhe përsëri!

SKU: 000772130769 Kategori: , Etiketa: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Marka

SHPORTA NË BEE

close