Copëtoni & Piqni ëmbëlsirat e Krishtlindjeve

Melissa & Doug
Availability:

15 stok


Copëtoni & Piqni ëmbëlsirat e Krishtlindjeve | Pritni dhe pretendoni të piqni një duzinë ëmbëlsira druri, pastaj dekorojini ato për Krishtlindje! Ky grup shumëngjyrësh për ushqim përfshin një tub prej 12 biskotash të prera me 12 copëza dekorative, një furrë furre, fletë gatimi prej druri, thikë dhe spatula, plus udhëzime pjekjeje për të inkurajuar lojën dhe mësimin e pakufizuar imagjinativ. Eshtë një mënyrë festive për të forcuar aftësitë themelore, për të inkurajuar kreativitetin dhe për të festuar festat!

4,100 L

15 stok

Copëtoni & Piqni ëmbëlsirat e Krishtlindjeve | Pritni dhe pretendoni të piqni një duzinë ëmbëlsira druri, pastaj dekorojini ato për Krishtlindje! Ky grup shumëngjyrësh për ushqim përfshin një tub prej 12 biskotash të prera me 12 copëza dekorative, një furrë furre, fletë gatimi prej druri, thikë dhe spatula, plus udhëzime pjekjeje për të inkurajuar lojën dhe mësimin e pakufizuar imagjinativ. Eshtë një mënyrë festive për të forcuar aftësitë themelore, për të inkurajuar kreativitetin dhe për të festuar festat!

SKU: 000772151580 Kategori: Etiketa: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Marka

SHPORTA NË BEE

close