Biskota

Melissa & Doug
Availability:

2 stok


Copëtoni & Piqni ëmbëlsirat | Pritni dhe “piqni” një duzinë me biskota druri për një trajtim të ëmbël të kohës së lojës! Ky grup prej druri shumëngjyrësh përfshin 12 lloje biskotash prej druri, feta dhe 12 toppings, thikë druri, shpatull, fletë gatimi dhe një enë kuzhine për lojë të sigurt. Janë padiskutim të shijshme! Biskotat ruajnë në një tub brumë të qëndrueshëm.

4,100 L

2 stok

Copëtoni & Piqni ëmbëlsirat | Pritni dhe “piqni” një duzinë me biskota druri për një trajtim të ëmbël të kohës së lojës! Ky grup prej druri shumëngjyrësh përfshin 12 lloje biskotash prej druri, feta dhe 12 toppings, thikë druri, shpatull, fletë gatimi dhe një enë kuzhine për lojë të sigurt. Janë padiskutim  të shijshme! Biskotat ruajnë në një tub brumë të qëndrueshëm.

SKU: 000772140744 Kategori: Etiketa: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Marka

SHPORTA NË BEE

close