Kalendari festave të Krishtlindjes

Melissa & Doug
Availability:

11 stok


Kalendari festave të Krishtlindjes | Shtoni disa gëzime pushimesh festive dhe padyshim leximi i poezisë së festave pranë pemës është e sigurt se do të kthehet në një traditë të çmuar të familjes. Seti përfshin 24 zbukurime unike magnetike plus një yll të ndritshëm për ditën e Krishtlindjes.

Të  gjitha këto përshtaten mjeshtërisht në kutinë e bashkangjitur në bazën e pemës. Fëmijët mund të zgjedhin një dizajn të preferuar për të vendosur në pemë çdo ditë, duke ndjekur skicat e numëruara për të mbushur pemën deri në Krishtlindje. Ata gjithashtu do të duan të ndryshojnë, lëvizin dhe rregullojnë pjesët për të rregulluar shumë herë pemën e tyre!

 

5,800 L

11 stok

Kalendari festave të Krishtlindjes | Shtoni disa gëzime pushimesh festive dhe padyshim leximi i poezisë së festave pranë pemës është e sigurt se do të kthehet në një traditë të çmuar të familjes. Seti përfshin 24 zbukurime unike magnetike plus një yll të ndritshëm për ditën e Krishtlindjes.

Të  gjitha këto përshtaten mjeshtërisht në kutinë e bashkangjitur në bazën e pemës. Fëmijët mund të zgjedhin një dizajn të preferuar për të vendosur në pemë çdo ditë, duke ndjekur skicat e numëruara për të mbushur pemën deri në Krishtlindje. Ata gjithashtu do të duan të ndryshojnë, lëvizin dhe rregullojnë pjesët për të rregulluar shumë herë pemën e tyre!

 

Marka

SHPORTA NË BEE

close