, ,

Creative Play House

Plan Toys
Availability:

3 stok


Creative Play House | Bëhuni arkitekt i shtëpisë tuaj të kukullave moderne dhe kompakte! Kjo shtëpi ka tre njësi që mund të organizohen në mënyra të ndryshme. Në set janë të përfshira gjithashtu mobilje dhe sende dekorative. I përshtatshëm për fëmijët mbi 3 vjeç (Seti përbëhet nga 28 njësi).

28,900 L

3 stok

Creative Play House | Bëhuni arkitekt i shtëpisë tuaj të kukullave moderne dhe kompakte! Kjo shtëpi ka tre njësi që mund të organizohen në mënyra të ndryshme. Në set janë të përfshira gjithashtu mobilje dhe sende dekorative. I përshtatshëm për fëmijët mbi 3 vjeç  (Seti përbëhet nga 28 njësi).

SKU: 8854740076106 Kategori: , , Etiketa: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Marka

SHPORTA NË BEE

close