,

Cup and Ball

Plan Toys
Availability:

1 stok


Lojë argëtuese dhe edukuese për fëmijët e moshave duke filluar nga +3 vjeç, i cili do të zhvillojë koordinimin sy-duar, aftësitë motorike dhe fokusimin. Nga ana tjetër do të shijojnë sfidën dhe konkurrencën. Perfekte për tu luajtur në grupe lojtarësh. Materiali i përdorur dru dhe bojëra jo toksike.

Karakteristikat: 

  • Lojë argëtuese dhe edukuese
  • Inkurajon zhvillimin dhe koordinimin sy-duar, aftësitë motorike dhe fokusimin
  • Perfekte për tu luajtur në grupe

Të dhënat teknike:

  • Permasat: 35 x  8.5 cm
  • Mosha: +3 vjeç

2,400 L

1 stok

Lojë argëtuese dhe edukuese për fëmijët e moshave duke filluar nga +3 vjeç, i cili do të zhvillojë koordinimin sy-duar, aftësitë motorike dhe fokusimin. Nga ana tjetër do të shijojnë sfidën dhe konkurrencën. Perfekte për tu luajtur në grupe lojtarësh. Materiali i përdorur dru dhe bojëra jo toksike.

Karakteristikat: 

  • Lojë argëtuese dhe edukuese
  • Inkurajon zhvillimin dhe koordinimin sy-duar, aftësitë motorike dhe fokusimin
  • Perfekte për tu luajtur në grupe

Të dhënat teknike:

  • Permasat: 35 x  8.5 cm
  • Mosha: +3 vjeç
SKU: 8854740046192 Kategori: , Etiketa: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Marka

Mosha

+3 vjeç

SHPORTA NË BEE

close