Curve Blocks

Plan Toys
Availability:

2 stok


Curve Blocks | Formo rrathë të plotë me këto kurba! Fëmijët do të mësojnë rreth renditjes dhe krahasimit të lartësisë dhe madhësisë së çdo rrethi të ndryshëm. Seti përbëhet nga 9 blloqe kurbë dhe një cilindër. I përshtatshëm për fëmijët +3 vjeç

2,900 L

2 stok

Curve Blocks | Formo rrathë të plotë me këto kurba! Fëmijët do të mësojnë rreth renditjes dhe krahasimit të lartësisë dhe madhësisë së çdo rrethi të ndryshëm. Seti përbëhet nga 9 blloqe kurbë dhe një cilindër. I përshtatshëm për fëmijët +3 vjeç

SKU: 8854740053824 Kategori: Etiketa: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Marka

SHPORTA NË BEE

close