Sold out!
,

Cybex Mios Carry Cot Nautical Blue

Cybex
Availability:

S’ka stok


Mios Carry Cot Nautical Blue bashkëngjitet lehtësisht në shasinë e re të Cybex Mios. Ky djep me një dizajn të ngjyrës blu dhe është i përsosur për shëtitje ose për udhëtime familjare. Djepi ofron hapësirë dhe rehati maksimale për vogëlushët tuaj. Falë adaptorëve qendrorë në kornizë, djepi mund të ngjitet lehtësisht me karrocen tuaj Mios. Tenda e diellit mbronë vogëlushët  kundër diellit dhe faktorëve të tjerë atmosferik. Djepi mund të transportohet ose të ngrihet mbi shasinë lehtësisht duke përdorur dorezën mbajtëse të integruar. Hapësira panoramike mund të përdoren në mënyrë të pavarur, për një qarkullim të mirë të ajrit dhe për një pamje.

Karakteristika:

 • Do tu mundësojë vogëlushëve tuaj qetësi dhe rehati maksimale gjatë udhëtimeve
 • Falë adaptorëve djepi mund të ngjitet lehtësisht me karrocen tuaj Mios
 • Përbëhet nga një dyshek me funksionin e memory-fresh
 • Tenda XXL ofron mbrojtje maksimale
 • Dorezë mbajtëse e integruar
 • Veshje pambuku 100%

Të dhënat teknike:

 • Përmasa e brendshme: 69.5 x 29.5 x 17 cm
 • Përmasa e jashtme: 83 x 41 x 58 cm
 • Pesha: 4.2 kg
 • Materiali: 100% pambuk
 • Pesha mbajtëse: Deri në 9 kg

 

42,000 L

Sold out!

Mios Carry Cot Nautical Blue bashkëngjitet lehtësisht në shasinë e re të Cybex Mios. Ky djep me një dizajn të ngjyrës blu dhe është i përsosur për shëtitje ose për udhëtime familjare. Djepi ofron hapësirë dhe rehati maksimale për vogëlushët tuaj. Falë adaptorëve qendrorë në kornizë, djepi mund të ngjitet lehtësisht me karrocen tuaj Mios. Tenda e diellit mbronë vogëlushët  kundër diellit dhe faktorëve të tjerë atmosferik. Djepi mund të transportohet ose të ngrihet mbi shasinë lehtësisht duke përdorur dorezën mbajtëse të integruar. Hapësira panoramike mund të përdoren në mënyrë të pavarur, për një qarkullim të mirë të ajrit dhe për një pamje.

Karakteristika:

 • Do tu mundësojë vogëlushëve tuaj qetësi dhe rehati maksimale gjatë udhëtimeve
 • Falë adaptorëve djepi mund të ngjitet lehtësisht me karrocen tuaj Mios
 • Përbëhet nga një dyshek me funksionin e memory-fresh
 • Tenda XXL ofron mbrojtje maksimale
 • Dorezë mbajtëse e integruar
 • Veshje pambuku 100%

Të dhënat teknike:

 • Përmasa e brendshme: 69.5 x 29.5 x 17 cm
 • Përmasa e jashtme: 83 x 41 x 58 cm
 • Pesha: 4.2 kg
 • Materiali: 100% pambuk
 • Pesha mbajtëse: Deri në 9 kg

 

Peshë 4 kg
Përmasa 84 × 42 × 55 cm
Marka

Mosha

deri në 6 muajsh

Ngjyra

Blu

SHPORTA NË BEE

close