Sold out!
,

Cybex Mios Lux Carry Cot Deep Black

Cybex
Availability:

S’ka stok


Mios Lux Carry Cot Deep Black bashkëngjitet lehtësisht në shasinë e re të Cybex Mios. Ky djep me një dizajn me të zezë klasike dhe është i përsosur për shëtitje ose për udhëtime familjare. Djepi ofron hapësirë dhe rehati maksimale për vogëlushët tuaj. Falë adaptorëve qendrorë në kornizë, djepi mund të ngjitet lehtësisht me karrocen tuaj Mios. Tenda e diellit mbronë vogëlushët  kundër diellit dhe faktorëve të tjerë atmosferik. Djepi mund të transportohet ose të ngrihet mbi shasinë lehtësisht duke përdorur dorezën mbajtëse të integruar. Hapësira panoramike mund të përdoren në mënyrë të pavarur, për një qarkullim të mirë të ajrit dhe për një pamje.

Karakteristika:

 • Do tu mundësojë vogëlushëve tuaj qetësi dhe rehati maksimale gjatë udhëtimeve
 • Falë adaptorëve djepi mund të ngjitet lehtësisht me karrocen tuaj Mios
 • Përbëhet nga një dyshek me funksionin e memory-fresh
 • Tenda XXL ofron mbrojtje maksimale
 • Dorezë mbajtëse e integruar
 • Veshje pambuku 100%

Të dhënat teknike:

 • Përmasa e brendshme: 69.5 x 29.5 x 17 cm
 • Përmasa e jashtme: 83 x 41 x 58 cm
 • Pesha: 4.2 kg
 • Materiali: 100% pambuk
 • Pesha mbajtëse: Deri në 9 kg

 

46,900 L

Sold out!

Mios Lux Carry Cot Deep Black bashkëngjitet lehtësisht në shasinë e re të Cybex Mios. Ky djep me një dizajn me të zezë klasike dhe është i përsosur për shëtitje ose për udhëtime familjare. Djepi ofron hapësirë dhe rehati maksimale për vogëlushët tuaj. Falë adaptorëve qendrorë në kornizë, djepi mund të ngjitet lehtësisht me karrocen tuaj Mios. Tenda e diellit mbronë vogëlushët  kundër diellit dhe faktorëve të tjerë atmosferik. Djepi mund të transportohet ose të ngrihet mbi shasinë lehtësisht duke përdorur dorezën mbajtëse të integruar. Hapësira panoramike mund të përdoren në mënyrë të pavarur, për një qarkullim të mirë të ajrit dhe për një pamje.

Karakteristika:

 • Do tu mundësojë vogëlushëve tuaj qetësi dhe rehati maksimale gjatë udhëtimeve
 • Falë adaptorëve djepi mund të ngjitet lehtësisht me karrocen tuaj Mios
 • Përbëhet nga një dyshek me funksionin e memory-fresh
 • Tenda XXL ofron mbrojtje maksimale
 • Dorezë mbajtëse e integruar
 • Veshje pambuku 100%

Të dhënat teknike:

 • Përmasa e brendshme: 69.5 x 29.5 x 17 cm
 • Përmasa e jashtme: 83 x 41 x 58 cm
 • Pesha: 4.2 kg
 • Materiali: 100% pambuk
 • Pesha mbajtëse: Deri në 9 kg

 

Peshë 4.2 kg
Përmasa 83 × 41 × 58 cm
Marka

Mosha

deri në 6 muajsh

Classic collection

Deep Black

SHPORTA NË BEE

close