,

Cybex Rain Cover Libelle

Cybex
Availability:

7 stok


Me Cybex Rain Cover Libelle, nuk ka surpriza, sepse jeni gjithmonë të përgatitur për ndryshime të papritura të motit. Kjo mbulesë shiu për karroca lidhet me shumë lehtësi me karrocën tuaj Libelle. Madhësia e saj kompakte ju lejon ta merrni me vete kudo që të shkoni dhe ta ruani lehtësisht në çantën e karrocës që mund ta keni me vete. Mbulesa mbron të voglëlushët tuaj nga shiu,  era dhe moti me lagështi. Sipërfaqja transparente i lejon vogëlushët të shikojnë jashtë dhe të eksplorojë pamjen, pa u shqetësuar aspak.

Karakteristika:

 • Ideale për ti mbrojtur nga shiu, era dhe moti me lagështi
 • Sipërfaqja transparente i lejon vogëlushëve të shikojnë jashtë dhe të eksplorojë pamjen
 • Lejon dritën natyrale të hyjë përmes sipërfaqes transparente
 • Palosje kompakte për transport dhe ruajtje të lehtë
 • Vendosje dhe heqje e lehtë

Të dhënat teknike:

 • Ngjyra: Transparente

4,100 L

7 stok

59,300 L për 2 produkt/e

Me Cybex Rain Cover Libelle, nuk ka surpriza, sepse jeni gjithmonë të përgatitur për ndryshime të papritura të motit. Kjo mbulesë shiu për karroca lidhet me shumë lehtësi me karrocën tuaj Libelle. Madhësia e saj kompakte ju lejon ta merrni me vete kudo që të shkoni dhe ta ruani lehtësisht në çantën e karrocës që mund ta keni me vete. Mbulesa mbron të voglëlushët tuaj nga shiu,  era dhe moti me lagështi. Sipërfaqja transparente i lejon vogëlushët të shikojnë jashtë dhe të eksplorojë pamjen, pa u shqetësuar aspak.

Karakteristika:

 • Ideale për ti mbrojtur nga shiu, era dhe moti me lagështi
 • Sipërfaqja transparente i lejon vogëlushëve të shikojnë jashtë dhe të eksplorojë pamjen
 • Lejon dritën natyrale të hyjë përmes sipërfaqes transparente
 • Palosje kompakte për transport dhe ruajtje të lehtë
 • Vendosje dhe heqje e lehtë

Të dhënat teknike:

 • Ngjyra: Transparente
Marka

Ngjyra

E bardhë

SHPORTA NË BEE

close