Sold out!

Daisylane Bathroom

Le Toy Van
Availability:

S’ka stok


Daisylane Bathroom | Shumëllojshmëri mobiljesh mund të vendosen kudo dhe inkurajon dhunti krijuese, lojë imagjinative dhe përsos aftësitë e koordinimit. Skenari dhe lodra për të luajtur me role inkurajon imagjinatën krijuese, zhvillimin shoqëror dhe gjuhësor. Mund të luhet në mënyrë interaktive, e cila zhvillon aftësi marrëse si dhe bashkëveprim shoqëror. E prodhuar nga druri i qëndrueshëm, kjo lejon argëtim të gjatë, ndërsa kujdesemi për planetin tonë. Lodër e sigurt e zbukuruar me ngjyra jo toksike dhe e provuar në standardet më të larta të sigurisë. Mosha +3 vjeç

5,300 L

Sold out!

Daisylane Bathroom | Shumëllojshmëri mobiljesh mund të vendosen kudo dhe inkurajon dhunti krijuese, lojë imagjinative dhe përsos aftësitë e koordinimit. Skenari dhe lodra për të luajtur me role inkurajon imagjinatën krijuese, zhvillimin shoqëror dhe gjuhësor. Mund të luhet në mënyrë interaktive, e cila zhvillon aftësi marrëse si dhe bashkëveprim shoqëror. E prodhuar nga druri i qëndrueshëm, kjo lejon argëtim të gjatë, ndërsa kujdesemi për planetin tonë. Lodër e sigurt e zbukuruar me ngjyra jo toksike dhe e provuar në standardet më të larta të sigurisë. Mosha +3 vjeç

SKU: 5060023410601 Kategori: Etiketa: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Përmasa 15 × 7.6 × 7 cm
Marka

SHPORTA NË BEE

close