, ,

Dajre- Corail Dans la jungle

Moulin Roty
Availability:

1 stok


Dajre- Corail Dans la jungle është  një instrument muzikor, plot ngjyra, i pështatshëm për fëmijë të moshës nga +3 vjeç. E bërë prej druri,  me 4 cembale të lyera në të rozë koral dhe ilustrime të Paloma, zogut që vallëzon në zemër të xhunglës, do ti argëtojë pafundësisht fëmijët. Falë këtij instrumenti fëmijët do të mësojnë të dallojnë tingujt, zhvillojnë ndjenjën e tyre ritmike dhe mund të zgjojnë shpirtin e artistit që në vegjëli.

Karakteristikat: 

 • Argëtim dhe kënaqësi pafund
 • Fëmijët mund të krijojnë ritmet e tyre të para
 • Kjo lodër do të nxitë imagjinatën dhe krijueshmërinë
 • Rrit koordinimin sy- duar
 • Rrit aftësinë për t’u përqëndruar
 • Rrit mprehtësinë dëgjimore

Të dhënat teknike:

 • Përmasat: 14.5 x 4.5 cm
 • Mosha: +3 vjeç

2,500 L

1 stok

Dajre- Corail Dans la jungle është  një instrument muzikor, plot ngjyra, i pështatshëm për fëmijë të moshës nga +3 vjeç. E bërë prej druri,  me 4 cembale të lyera në të rozë koral dhe ilustrime të Paloma, zogut që vallëzon në zemër të xhunglës, do ti argëtojë pafundësisht fëmijët. Falë këtij instrumenti fëmijët do të mësojnë të dallojnë tingujt, zhvillojnë ndjenjën e tyre ritmike dhe mund të zgjojnë shpirtin e artistit që në vegjëli.

Karakteristikat: 

 • Argëtim dhe kënaqësi pafund
 • Fëmijët mund të krijojnë ritmet e tyre të para
 • Kjo lodër do të nxitë imagjinatën dhe krijueshmërinë
 • Rrit koordinimin sy- duar
 • Rrit aftësinë për t’u përqëndruar
 • Rrit mprehtësinë dëgjimore

Të dhënat teknike:

 • Përmasat: 14.5 x 4.5 cm
 • Mosha: +3 vjeç
SKU: 3575676684061 Kategori: , , Etiketa: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Marka

Mosha

+18 muajsh

SHPORTA NË BEE

close