, ,

Dajre- Le voyage d’Olga

Moulin Roty
Availability:

1 stok


Dajre- Le voyage d’Olga është  një instrument muzikor, plot ngjyra, i pështatshëm për fëmijë të moshës nga +3 vjeç. E bërë prej druri,  me 4 cembale të lyera në të rozë  dhe ilustrime të botës nënujore, do ti argëtojë pafundësisht fëmijët. Falë këtij instrumenti fëmijët do të mësojnë të dallojnë tingujt, zhvillojnë ndjenjën e tyre ritmike dhe mund të zgjojnë shpirtin e artistit që në vegjëli.

Karakteristikat: 

 • Argëtim dhe kënaqësi pafund
 • Fëmijët mund të krijojnë ritmet e tyre të para
 • Kjo lodër do të nxitë imagjinatën dhe krijueshmërinë
 • Rrit koordinimin sy- duar
 • Rrit aftësinë për t’u përqëndruar
 • Rrit mprehtësinë dëgjimore

Të dhënat teknike:

 • Përmasat: 14.5 x 4.5 cm
 • Mosha: +3 vjeç

2,500 L

1 stok

Dajre- Le voyage d’Olga është  një instrument muzikor, plot ngjyra, i pështatshëm për fëmijë të moshës nga +3 vjeç. E bërë prej druri,  me 4 cembale të lyera në të rozë  dhe ilustrime të botës nënujore, do ti argëtojë pafundësisht fëmijët. Falë këtij instrumenti fëmijët do të mësojnë të dallojnë tingujt, zhvillojnë ndjenjën e tyre ritmike dhe mund të zgjojnë shpirtin e artistit që në vegjëli.

Karakteristikat: 

 • Argëtim dhe kënaqësi pafund
 • Fëmijët mund të krijojnë ritmet e tyre të para
 • Kjo lodër do të nxitë imagjinatën dhe krijueshmërinë
 • Rrit koordinimin sy- duar
 • Rrit aftësinë për t’u përqëndruar
 • Rrit mprehtësinë dëgjimore

Të dhënat teknike:

 • Përmasat: 14.5 x 4.5 cm
 • Mosha: +3 vjeç
SKU: 3575677141129 Kategori: , , Etiketa: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Marka

Mosha

+18 muajsh

SHPORTA NË BEE

close