Daulle

Moulin Roty
Availability:

38 stok


Daulle | Kjo daulle e bukur e blu do të shoqërojë fëmijët e vegjël në zbulimin e tyre të muzikës. E ilustruar me personazhet Zig dhe Zag, ky instrument stimulon aftësitë motorike dhe rrit koordinimin.

Karakteristikat:

  • Dimensioni: 17 cm.
  • Materiali në dru.
  • Mosha +3 vjeç.

2,500 L

38 stok

Daulle | Kjo daulle e bukur e blu do të shoqërojë fëmijët e vegjël në zbulimin e tyre të muzikës. E ilustruar me personazhet Zig dhe Zag, ky instrument stimulon aftësitë motorike dhe rrit koordinimin.

 Karakteristikat:

  • Dimensioni: 17 cm.
  • Materiali në dru.
  • Mosha +3 vjeç.
SKU: 3575676593301 Kategori: Etiketa: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Marka

SHPORTA NË BEE

close