Dekoroni kutinë e zemrës suaj prej druri

Melissa & Doug
Availability:

3 stok


Dekoroni kutinë e zemrës suaj prej druri | Po kërkoni vendin e përsosur për ruajtjen e thesareve të veçanta? Ky komplet përfshin një kuti mbajtëse druri në formë zemre, shkëlqim dhe gur artizanal shumëngjyrësh, 4 kuti me bojë dhe një furçë! Një aktivitet perfekt për festa ose ditë me shi.

4,000 L

3 stok

Dekoroni kutinë e zemrës suaj prej druri | Po kërkoni vendin e përsosur për ruajtjen e thesareve të veçanta? Ky komplet përfshin një kuti mbajtëse druri në formë zemre, shkëlqim dhe gur artizanal shumëngjyrësh, 4 kuti me bojë dhe një furçë! Një aktivitet perfekt për festa ose ditë me shi.

SKU: 000772188500 Kategori: Etiketa: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Marka

SHPORTA NË BEE

close