Dele Zefiri

Moulin Roty
Availability:

1 stok


Dele Zefiri | Moulin Roty prezanton koleksionin e saj të ri, të quajtur The Zig Zag. Kjo është një bandë e gëzuar e muzikantëve, të gjithë kanë një emër që fillon me shkronjën Z. Gjeni këtu Zephyr, delet e grupit. Ajo ka një pamje mjaft unike me manën e tij të ngathët në të gjithë kokën dhe fustanin blu të errët me vija të kuqe.

Karakterstikat:

  • Zefiri është një dele e madhe.
  • Dimensioni 42 cm.
  • Eshtë e butë, me gëzof dhe thjesht pret që të shihet!

6,100 L

1 stok

Dele Zefiri | Moulin Roty prezanton koleksionin e saj të ri, të quajtur The Zig Zag. Kjo është një bandë e gëzuar e muzikantëve, të gjithë kanë një emër që fillon me shkronjën Z. Gjeni këtu Zephyr, delet e grupit. Ajo ka një pamje mjaft unike me manën e tij të ngathët në të gjithë kokën dhe fustanin blu të errët me vija të kuqe.

Karakterstikat:

  • Zefiri është një dele e madhe.
  • Dimensioni 42 cm.
  • Eshtë e butë, me gëzof dhe thjesht pret që të shihet!
SKU: 3575676590201 Kategori: Etiketa: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Marka

SHPORTA NË BEE

close