Delfini fishkëllyes

Plan Toys
Availability:

2 stok


Delfini fishkëllyes | Një nga pesë shqisat tradicionale, aftësia për të perceptuar tingullin duke zbuluar dridhje përmes një organi të tillë si veshi Ndikon në kaq shumë fusha të jetës: Të folurit, të dëgjuarit, të menduarit dhe të mësuarit. Aftësia e mirë e të dëgjuarit ndikon se sa lehtë fëmijët mësojnë dhe zhvillojnë aftësi të tjera për moshat +3 vjeç.

1,200 L

2 stok

Delfini fishkëllyes | Një nga pesë shqisat tradicionale, aftësia për të perceptuar tingullin duke zbuluar dridhje përmes një organi të tillë si veshi Ndikon në kaq shumë fusha të jetës: Të folurit, të dëgjuarit, të menduarit dhe të mësuarit. Aftësia e mirë e të dëgjuarit ndikon se sa lehtë fëmijët mësojnë dhe zhvillojnë aftësi të tjera për moshat +3 vjeç.

SKU: 8854740046055 Kategori: Etiketa: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Marka

Mosha

+3 vjeç

Ngjyra

Blu

SHPORTA NË BEE

close