Sold out!
, , ,

Delja Ewan

Availability:

S’ka stok


Ewan po punon shumë për të monitoruar dhe ndihmuar bebet dhe vogëlushët të flenë në mënyrë paqësore, që sigurisht do të thotë që edhe prindërit të marrin një gjumë të shkëlqyeshëm natën! Delet e ëndrrave përsëritin rehatinë, si në barkun e nënës, me një përzgjedhje të tingujve qetësues, përfshirë regjistrimet aktuale të barkut të nënës dhe rrahjeve të zemrës së nënës.

Ewan gjithashtu ka një zgjedhje prej 3 tingujve mahnitëse, duke përfshirë shiun, Harp Melody Music, e kombinuar e gjitha me rrahjet e zemrës së nënës, për të siguruar një lodër efektive për vendosjen ne gjumë të bebeve. Për më tepër, këto tinguj janë provuar gjithashtu që ndihmojnë në lehtësimin e dhimbjes së shkaktuar nga COLIC. Shkëlqimi i butë i dritës rozë  dhe erës imiton ambientin e barkut të nënës për të ndihmuar qetësimin e vogëlushëve tuaj, ndërsa tingujt e tij magjikë dhe drita e natës shfaqen nëpërmjet pellushit. Ka gjithashtu një kohëmatës 20 minutësh me fikje automatike.

Karakteristikat:

 • Imiton në perfeksionin ambientin në barkun e nënës
 • Ka tre tinguj të përzgjedhur
 • Ndihmon shumë në ofrimin e një gjumi të qetë për vogëlushët
 • Ka efekt qetësues tek vogëlushët
 • Ka kohëmatës për fikje automatike

Të dhëna teknike:

 • Lahet me 30 gradë
 • Mosha: +0 muajsh

6,100 L

Sold out!

Ewan po punon shumë për të monitoruar dhe ndihmuar bebet dhe vogëlushët të flenë në mënyrë paqësore, që sigurisht do të thotë që edhe prindërit të marrin një gjumë të shkëlqyeshëm natën! Delet e ëndrrave përsëritin rehatinë, si në barkun e nënës, me një përzgjedhje të tingujve qetësues, përfshirë regjistrimet aktuale të barkut të nënës dhe rrahjeve të zemrës së nënës.

Ewan gjithashtu ka një zgjedhje prej 3 tingujve mahnitëse, duke përfshirë shiun, Harp Melody Music, e kombinuar e gjitha me rrahjet e zemrës së nënës, për të siguruar një lodër efektive për vendosjen ne gjumë të bebeve. Për më tepër, këto tinguj janë provuar gjithashtu që ndihmojnë në lehtësimin e dhimbjes së shkaktuar nga COLIC. Shkëlqimi i butë i dritës rozë  dhe erës imiton ambientin e barkut të nënës për të ndihmuar qetësimin e vogëlushëve tuaj, ndërsa tingujt e tij magjikë dhe drita e natës shfaqen nëpërmjet pellushit. Ka gjithashtu një kohëmatës 20 minutësh me fikje automatike.

Karakteristikat:

 • Imiton në perfeksionin ambientin në barkun e nënës
 • Ka tre tinguj të përzgjedhur
 • Ndihmon shumë në ofrimin e një gjumi të qetë për vogëlushët
 • Ka efekt qetësues tek vogëlushët
 • Ka kohëmatës për fikje automatike

Të dhëna teknike:

 • Lahet me 30 gradë
 • Mosha: +0 muajsh
SKU: 5060216820194 Kategori: , , , Etiketa: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

SHPORTA NË BEE

close