,

Deluxe Magnetic Standing Art Easel

Melissa & Doug
Availability:

1 stok


Perfekte për të nxitur shpirtin krijues dhe të nxjerri në pah unin e artistit tuaj të vogël. Ky set përmban gjithçka që iu nevojitet të fëmijëve për tu argëtuar dhe shprehur krijueshmërinë e tyre, duke filluar nga,  dërrasë magnetike,  tabelë me fshirje, tabakatë, magnetë me shkronja dhe numra.  Materiali prej druri e bën të fortë, ndërsa është shumë fleksibël në hapje dhe mbyllje. Është tejet praktike në përdorim dhe me një dizajn që përshtatet kudo. Lartësia është e rregullueshme duke iu përshtatur edhe rritjes së fëmijëve.

Karakteristikat:

 • Perfekte për orë argëtimi dhe krijueshmërie
 • Përmban gjithçka që u nevojitet fëmijëve për të nxjerrë në pah unin e artistit
 • Është shumë fleksibël në hapje dhe mbyllje
 • Tre lartësi të rregullueshme
 • Ndërtuar me material prej druri

Të dhënat teknike:

 • Mosha: +3 vjeç
 • Përmasat: 119.5 x 68.6 x 66 cm
 • Pesha: 8.7 kg

 

18,500 L

1 stok

Perfekte për të nxitur shpirtin krijues dhe të nxjerri në pah unin e artistit tuaj të vogël. Ky set përmban gjithçka që iu nevojitet të fëmijëve për tu argëtuar dhe shprehur krijueshmërinë e tyre, duke filluar nga,  dërrasë magnetike,  tabelë me fshirje, tabakatë, magnetë me shkronja dhe numra.  Materiali prej druri e bën të fortë, ndërsa është shumë fleksibël në hapje dhe mbyllje. Është tejet praktike në përdorim dhe me një dizajn që përshtatet kudo. Lartësia është e rregullueshme duke iu përshtatur edhe rritjes së fëmijëve.

Karakteristikat:

 • Perfekte për orë argëtimi dhe krijueshmërie
 • Përmban gjithçka që u nevojitet fëmijëve për të nxjerrë në pah unin e artistit
 • Është shumë fleksibël në hapje dhe mbyllje
 • Tre lartësi të rregullueshme
 • Ndërtuar me material prej druri

Të dhënat teknike:

 • Mosha: +3 vjeç
 • Përmasat: 119.5 x 68.6 x 66 cm
 • Pesha: 8.7 kg

 

SKU: 772112826 Kategori: ,
Marka

Mosha

+3 vjeç

SHPORTA NË BEE

close