, , ,

Deluxe Road Rug Play Set

Melissa & Doug
Availability:

1 stok


Krijoni një botë me aventura me setin e lojrave Deluxe Road Rug.  Ky set lojërash përfshin një qilim aktiviteti të butë dhe 49 pjesë loje prej druri për t’i dhënë tjetër emocion orëve argëtuese. Pjesët përfshijnë automjete ndërtimi, makina, kamionë, punonjës, ndërtesa, pajisje, struktura fermash, kafshë, shenja trafiku dhe më shumë aksesorë të tjerë. Mund të luhet vetëm ose në grupe. Zhvillon imagjinatën, kreativitetin,  shkathtëson dhe argëton pafundësisht fëmijët.

Karakteristikat:

 • Seti përbëhet nga më shumë se 49 pjesë
 • Përmban gjithçka që u duhet fëmijëve që të argëtohen pafund
 • Qilimi i aktivitetit është i butë dhe nuk rrëshqet
 • Mund të luhet vetëm ose në grupe
 • Zhvillon imagjinatën dhe shkathtëson fëmijët
 • Nxit kreativitetin dhe i argëton pafundësisht

Të dhënat teknike:

 • Mosha: +3 vjeç
 • Përmasat e tapetit: 100 x 91 cm
 • Pjesë: 49 copë

16,400 L

1 stok

Krijoni një botë me aventura me setin e lojrave Deluxe Road Rug.  Ky set lojërash përfshin një qilim aktiviteti të butë dhe 49 pjesë loje prej druri për t’i dhënë tjetër emocion orëve argëtuese. Pjesët përfshijnë automjete ndërtimi, makina, kamionë, punonjës, ndërtesa, pajisje, struktura fermash, kafshë, shenja trafiku dhe më shumë aksesorë të tjerë. Mund të luhet vetëm ose në grupe. Zhvillon imagjinatën, kreativitetin,  shkathtëson dhe argëton pafundësisht fëmijët.

Karakteristikat:

 • Seti përbëhet nga më shumë se 49 pjesë
 • Përmban gjithçka që u duhet fëmijëve që të argëtohen pafund
 • Qilimi i aktivitetit është i butë dhe nuk rrëshqet
 • Mund të luhet vetëm ose në grupe
 • Zhvillon imagjinatën dhe shkathtëson fëmijët
 • Nxit kreativitetin dhe i argëton pafundësisht

Të dhënat teknike:

 • Mosha: +3 vjeç
 • Përmasat e tapetit: 100 x 91 cm
 • Pjesë: 49 copë
SKU: 772151955 Kategori: , , , Etiketa: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Marka

Mosha

+3 vjeç

SHPORTA NË BEE

close