, , , ,

Dërrasa Magnetike

Djeco
Availability:

24 stok


Një tabelë magnetike për shkrimin ose për magnetizimin e të gjitha objekteve magnetike, e përshtatshme për fëmijët e moshës nga 3 vjeç.  Kjo dërrasë druri është ideale për  praktikimin e shkrimit dhe numërimit. Seti përmban  4 lapsa dhe një sfungjer për ta fshirë. Është shumë praktike për tu vendosur kudo falë përmasave dhe varëses që ka. Madje kjo është edhe një opsion dhurate ideale për çdo rast.

Karakteristikat:

 • Lojë  argëtuese
 • Ndihmon në praktikimin e shkrimit dhe numrave
 • Mund të merret kudo me vete
 • Mund të vendoset kudo
 • Dërrasë magnetike
 • Ide dhurate ideale për çdo rast

Të dhënat teknike:

 • Përmasat e dërrasës: 37.5 x 28.2 x 1 cm
 • Përmasat e kutisë: 41.8 x 30.5 x 3 cm
 • I përshtatshëm për moshat: +3 vjeç
 • Materiali: dru

3,100 L

24 stok

Një tabelë magnetike për shkrimin ose për magnetizimin e të gjitha objekteve magnetike, e përshtatshme për fëmijët e moshës nga 3 vjeç.  Kjo dërrasë druri është ideale për  praktikimin e shkrimit dhe numërimit. Seti përmban  4 lapsa dhe një sfungjer për ta fshirë. Është shumë praktike për tu vendosur kudo falë përmasave dhe varëses që ka. Madje kjo është edhe një opsion dhurate ideale për çdo rast.

Karakteristikat:

 • Lojë  argëtuese
 • Ndihmon në praktikimin e shkrimit dhe numrave
 • Mund të merret kudo me vete
 • Mund të vendoset kudo
 • Dërrasë magnetike
 • Ide dhurate ideale për çdo rast

Të dhënat teknike:

 • Përmasat e dërrasës: 37.5 x 28.2 x 1 cm
 • Përmasat e kutisë: 41.8 x 30.5 x 3 cm
 • I përshtatshëm për moshat: +3 vjeç
 • Materiali: dru
Marka

Mosha

+3 vjeç

SHPORTA NË BEE

close