Sold out!

Dërrasë magnetike

Melissa & Doug
Availability:

S’ka stok


Dërrasë magnetike | Nga njëra anë është një dërrasë e thatë ndërsa nga ana tjetër një dërrasë magnetike. Cilado qoftë gjendja shpirtërore e artistit tuaj, ky bord vizatimor i lëvizshëm ka mjetet për ta shprehur atë! Vjen me tre shkopinj, shkumësa me ngjyra, një shënues të fshirjes së thatë, plus 36 shkronja dhe numra magnetikë.

4,500 L

Sold out!

Dërrasë magnetike | Nga njëra anë është një dërrasë e thatë ndërsa nga ana tjetër një dërrasë magnetike. Cilado qoftë gjendja shpirtërore e artistit tuaj, ky bord vizatimor i lëvizshëm ka mjetet për ta shprehur atë! Vjen me tre shkopinj, shkumësa me ngjyra, një shënues të fshirjes së thatë, plus 36 shkronja dhe numra magnetikë.

SKU: 000772101455 Kategori: Etiketa: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Marka

SHPORTA NË BEE

close