Sold out!

Dizenjoni byzylyket tuaj

Melissa & Doug
Availability:

S’ka stok


Dizenjoni byzylyket tuaj | Fëmijët mund të krijojnë stilimet e tyre të mrekullueshme në byzylykë me këtë pajisje artizanale gjithëpërfshirëse! Ngjitëset e shëndritshme të xhelit dhe perlat e bëjnë të lehtë për të personalizuar katër rrathë të ndryshëm me një grup të mrekullueshëm formash dhe modelesh.

2,900 L

Sold out!

SHPORTA NË BEE

close