Dizenjoni byzylyket tuaj

Melissa & Doug
Availability:

6 stok


Dizenjoni byzylyket tuaj | Ky aktivitet i mrekullueshëm i  modës dhe artit artizanal i byzylykut lejon që fëmijët t’i krijojnë vetë aksesorët e tyre. Seti përfshin katër rrathë  të dyanshëm per femije, me  ngjyrë të ndryshme dhe me shkelqim në secilën anë. Thjesht shtoni ngjitjet e perlave  dhe shkëlqimet për të mbushur secilën me lule, zemra, flutura, yje etj.

2,600 L

6 stok

SHPORTA NË BEE

close