Sold out!
, ,

Djepi mamaRoo Sleep

4moms
Availability:

S’ka stok


Një djep “i zgjuar” me 5 lëvizje unike, me melodi qetësuese  për një gjumë të qetë edhe të gjatë

Djepi mamaRoo Sleep është një djep “i zgjuar” i komandur me anë të një aplikacioni dhe që ndihmon  vogëlushët tuaj të bëjnë një gjumë të qetë dhe të gjatë. Qetësoni dhe rehatoni vogëlushët tuaj në këmbanën e gjumit 4moms mamaRoo me kërcimin e saj natyror dhe lëvizjet, tamam natyrale, ashtu sikurse prindërit. Djepi përmban 5 lëvizje unike lëkundëse (udhëtim me makinë, valë, kangur, lëkundje pemësh dhe rock-a-bye) dhe 5 mundësi shpejtësie për të gjetur kombinimin e përsosur që i pëlqen vogëlushëve tuaj.

Vogëlushët tuaj mund të luajnë me një nga 4 opsionet e zhurmës (shi, oqean, tifoz dhe shh). Të gjitha kontrollet dhe modifikimet ju mund ti bëni nëpërmjet aplikacionit inteligjent në telefonin tuaj. Djepi mamaRoo Sleep siguron një sipërfaqe të qëndrueshme dhe të sheshtë gjatë gjumit  që plotëson  “Udhëzimet e gjumit të sigurt”  nga AAP, për të sapolindurit.

Çfarë e bën kaq të vyer:

 • Mundëson 5 lëvizje unike natyrale
 • Melodi qetësuese  për një gjumë të qetë edhe të gjatë
 • I rrethuar me anë rrjete për mjedis të sigurtë gjumi
 • Kontrollet dhe modifikimet ju mund ti bëni nëpërmjet aplikacionit inteligjent
 • Modifikohet lartësia duke e ulur ose ngritur
 • Lidhet me Bluetooth

55,200 L

Sold out!

Një djep “i zgjuar” me 5 lëvizje unike, me melodi qetësuese  për një gjumë të qetë edhe të gjatë

Djepi mamaRoo Sleep është një djep “i zgjuar” i komandur me anë të një aplikacioni dhe që ndihmon  vogëlushët tuaj të bëjnë një gjumë të qetë dhe të gjatë. Qetësoni dhe rehatoni vogëlushët tuaj në këmbanën e gjumit 4moms mamaRoo me kërcimin e saj natyror dhe lëvizjet, tamam natyrale, ashtu sikurse prindërit. Djepi përmban 5 lëvizje unike lëkundëse (udhëtim me makinë, valë, kangur, lëkundje pemësh dhe rock-a-bye) dhe 5 mundësi shpejtësie për të gjetur kombinimin e përsosur që i pëlqen vogëlushëve tuaj.

Vogëlushët tuaj mund të luajnë me një nga 4 opsionet e zhurmës (shi, oqean, tifoz dhe shh). Të gjitha kontrollet dhe modifikimet ju mund ti bëni nëpërmjet aplikacionit inteligjent në telefonin tuaj. Djepi mamaRoo Sleep siguron një sipërfaqe të qëndrueshme dhe të sheshtë gjatë gjumit  që plotëson  “Udhëzimet e gjumit të sigurt”  nga AAP, për të sapolindurit.

Çfarë e bën kaq të vyer:

 • Mundëson 5 lëvizje unike natyrale
 • Melodi qetësuese  për një gjumë të qetë edhe të gjatë
 • I rrethuar me anë rrjete për mjedis të sigurtë gjumi
 • Kontrollet dhe modifikimet ju mund ti bëni nëpërmjet aplikacionit inteligjent
 • Modifikohet lartësia duke e ulur ose ngritur
 • Lidhet me Bluetooth

 

Marka

SHPORTA NË BEE

close