Sold out!

Djepi Stokke e zezë

Stokke
Availability:

S’ka stok


Djepi Stokke e zezë i përshtatshëm vetëm për Stokke Xplory. Mund të rregullohet në lartësi midis 45-70 cm dhe të bartet me doreza. Kur rripat nuk përdoren, ato mund të futen në xhepa në pjesën e brendshme të djepit. Mund të lëkundet duke e instaluar në dysheme ose në sipërfaqe tjetër të ngurtë. Sidomos për këtë, pajisjet për djepin përfshijnë një dorezë në formë D.

Ka 2 xhepa për një shishe për fëmijë, lodra ose gjëra të tjera të vogla. Rripat e sigurimit përbëhen nga rripat e belit dhe të shpatullave. Pjesët e pëlhurës përbëhen nga poliester i papërshkueshëm nga uji, ndërsa të gjitha kapakët janë të lëvizshëm, gjë që mundëson larjen e tyre.

Karakteristikat:

  • I përshtatshëm vetëm për Stokke Xplory
  • Mund të rregullohet në lartësi midis 45-70 cm
  • Ngjyra e zezë

34,600 L

Sold out!

Djepi Stokke e zezë i përshtatshëm vetëm për Stokke Xplory. Mund të rregullohet në lartësi midis 45-70 cm dhe të bartet me doreza. Kur rripat nuk përdoren, ato mund të futen në xhepa në pjesën e brendshme të djepit. Mund të lëkundet duke e instaluar në dysheme ose në sipërfaqe tjetër të ngurtë. Sidomos për këtë, pajisjet për djepin përfshijnë një dorezë në formë D.

Ka 2 xhepa për një shishe për fëmijë, lodra ose gjëra të tjera të vogla. Rripat e sigurimit përbëhen nga rripat e belit dhe të shpatullave. Pjesët e pëlhurës përbëhen nga poliester i papërshkueshëm nga uji, ndërsa të gjitha kapakët janë të lëvizshëm, gjë që mundëson larjen e tyre.

Karakteristikat:

  • I përshtatshëm vetëm për Stokke Xplory
  • Mund të rregullohet në lartësi midis 45-70 cm
  • Ngjyra e zezë
Marka

SHPORTA NË BEE

close