Set Doktori

Le Toy Van
Availability:

2 stok


Set Doktori | Çanta mjekësore për fëmijë me pajisje shtesë. Skenari dhe lodra për të luajtur me role inkurajon imagjinatën krijuese, aftësitë shoqërore dhe zhvillimin e gjuhës. Ngjyra neutrale gjinore inkurajon ndarjen midis motrave/vëllezërve dhe shoqeve/shokëve, duke zgjeruar përdorimin e lodrave.

E prodhuar nga druri i qëndrueshëm, kjo lodër lejon argëtim të gjatë, ndërsa kujdesemi për planetin tonë. Lodër e sigurt – zbukuruar me ngjyra jo toksike dhe e provuar në standardet më të larta të sigurisë. E preferuara e klientëve – lodër e shkëlqyeshme për 3 vjeçaret, dhuratë për ditëlindje ose thjesht për tu argëtuar në lëvizje.

9,800 L

2 stok

Set Doktori | Çanta mjekësore për fëmijë me pajisje shtesë. Skenari dhe lodra për të luajtur me role inkurajon imagjinatën krijuese, aftësitë shoqërore dhe zhvillimin e gjuhës. Ngjyra neutrale gjinore inkurajon ndarjen midis motrave/vëllezërve dhe shoqeve/shokëve, duke zgjeruar përdorimin e lodrave.

E prodhuar nga druri i qëndrueshëm, kjo lodër lejon argëtim të gjatë, ndërsa kujdesemi për planetin tonë. Lodër e sigurt – zbukuruar me ngjyra jo toksike dhe e provuar në standardet më të larta të sigurisë. E preferuara e klientëve – lodër e shkëlqyeshme për 3 vjeçaret, dhuratë për ditëlindje ose thjesht për tu argëtuar në lëvizje.

SKU: 5060023412926 Kategori: Etiketa: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Përmasa 22 × 14.5 × 15 cm
Marka

SHPORTA NË BEE

close