,

Doll Family

KidKraft
Availability:

4 stok


Doll Family | Një familje e madhe, komode për shtëpinë e kukullave tuaja. Kukulla në tre breza – gjyshja dhe gjyshja, mami dhe babi, djali, vajza dhe një fëmijë i vogël. Ju mund të luani kudo me këtë grup. Ndërtimi prej druri ka gjymtyrë të lëvizshme që zgjasin shumë dhe ju japin mundësi edhe më shumë lojra. Madhësia e kukullave ndryshon nga 7,5 në 12 centimetra.

5,300 L

4 stok

Doll Family | Një familje e madhe, komode për shtëpinë e kukullave tuaja. Kukulla në tre breza – gjyshja dhe gjyshja, mami dhe babi, djali, vajza dhe një fëmijë i vogël. Ju mund të luani kudo me këtë grup. Ndërtimi prej druri ka gjymtyrë të lëvizshme që zgjasin shumë dhe ju japin mundësi edhe më shumë lojra. Madhësia e kukullave ndryshon nga 7,5 në 12 centimetra.

Marka

SHPORTA NË BEE

close