,

Domino me kafshë

EurekaKids
Availability:

1 stok


Set me domino me kafshë dhe plot ngjyra. Nga njëra anë janë numrat dhe nga ana tjetër figura kafshësh shumëngjyrëshe. Argëtimi dhe loja falë këtij seti të këndshëm dominosh do të jetë me të vërtetë interesant. Kjo lojë do ti ndihmojë të vegjlit për njohjen e numrave, ngjyrave dhe kafshëve të ndryshme. Kjo lojë zhvillon logjikën dhe rrit aftësitë e koordinimit sy- duar.

Karakteristikat:

 • Set me domino me kafshë dhe plot ngjyra
 • Përmban 28 domino
 • Kjo lojë zhvillon logjikën dhe rrit aftësitë e koordinimit sy- duar
 • Do ti ndihmojë të vegjlit për njohjen e numrave, ngjyrave dhe kafshëve të ndryshme

Të dhënat teknike: 

 • Mosha: +2 vjeç
 • Përmasa e paketimit: 11 x 29 x 4.3 cm

3,100 L

1 stok

Set me domino me kafshë dhe plot ngjyra. Nga njëra anë janë numrat dhe nga ana tjetër figura kafshësh shumëngjyrëshe. Argëtimi dhe loja falë këtij seti të këndshëm dominosh do të jetë me të vërtetë interesant. Kjo lojë do ti ndihmojë të vegjlit për njohjen e numrave, ngjyrave dhe kafshëve të ndryshme. Kjo lojë zhvillon logjikën dhe rrit aftësitë e koordinimit sy- duar.

Karakteristikat:

 • Set me domino me kafshë dhe plot ngjyra
 • Përmban 28 domino
 • Kjo lojë zhvillon logjikën dhe rrit aftësitë e koordinimit sy- duar
 • Do ti ndihmojë të vegjlit për njohjen e numrave, ngjyrave dhe kafshëve të ndryshme

Të dhënat teknike: 

 • Mosha: +2 vjeç
 • Përmasa e paketimit: 11 x 29 x 4.3 cm
SKU: 8435404816599 Kategori: , Etiketa: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Marka

SHPORTA NË BEE

close