Domino – Objekte & numra

Moulin Roty
Availability:

19 stok


Domino | Loja e dominos është një lojë shumë e dashur për fëmijët me ilustrime të objekteve ose frutave nga njëra anë dhe nga tjetëra me pika të bardha në sfond të kuq për tju përshtatur sa më shumë lojës klasike,  Zhvillon aftësin e vëzhgimit dhe të mësojnë numra, ngjyrat dhe format. Mosha +18 muajsh

1,900 L

19 stok

Domino | Loja e dominos është një lojë shumë e dashur për fëmijët me ilustrime të objekteve ose frutave nga njëra anë dhe nga tjetëra me pika të bardha në sfond të kuq për tju përshtatur sa më shumë lojës klasike,  Zhvillon aftësin e vëzhgimit dhe të mësojnë numra, ngjyrat dhe format. Mosha +18 muajsh

SKU: 3575676613054 Kategori: Etiketa: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Marka

SHPORTA NË BEE

close