,

Dorashka

Petit Bateau
Availability:

1 stok


Dorashka, të cilat janë ideale për ti mbajtur duart ngrohtë gjatë ditëve të ftohta të dimrit. Janë të bëra nga material cilësor dhe i butë.

Karakteristikat:

  • Bërë nga materiale 50% Lesh 50% Akrilik
  • Ofrojnë ngrohtësi gjatë ditëve të ftohta

Këshilla:

  • Larje në cikël delikat 30 ° C
  • Nuk duhet të përdorni zbardhues

4,400 L

Pastroje zgjedhjen

Dorashka, të cilat janë ideale për ti mbajtur duart ngrohtë gjatë ditëve të ftohta të dimrit. Janë të bëra nga material cilësor dhe i butë.

Karakteristikat:

  • Bërë nga materiale 50% Lesh 50% Akrilik
  • Ofrojnë ngrohtësi gjatë ditëve të ftohta

Këshilla:

  • Larje në cikël delikat 30 ° C
  • Nuk duhet të përdorni zbardhues
Marka

Mosha

10-12 vjeç, 3- 4 vjeç, 6-8 vjeç

SHPORTA NË BEE

close