, ,

Dorashka të thurura me fije lurex

Petit Bateau
Availability:

1 stok


Dorashka për vajza të thurura me fije lurex, të cilat janë ideale për ti mbajtur ngrohtë gjatë ditëve të ftohta të dimrit. Ngjyra, e bardhë, dhe detajet me fije lurex i bëjnë lehtësisht të kombinueshme me çfarëdo veshje.

Karakteristikat:

  • Bërë nga materiale 48% akrilik 48% lesh 2% fibër metalizuar 2% rreshtim poliamid 100% poliestër
  • Është punim me thurje me fije lurex
  • Ofrojnë ngrohtësi gjatë ditëve të ftohta

Këshilla:

  • Larje në cikël delikat 30 ° C
  • Nuk duhet të përdorni zbardhues

4,400 L

Pastroje zgjedhjen

Dorashka për vajza të thurura me fije lurex, të cilat janë ideale për ti mbajtur ngrohtë gjatë ditëve të ftohta të dimrit. Ngjyra, e bardhë, dhe detajet me fije lurex i bëjnë lehtësisht të kombinueshme me çfarëdo veshje.

Karakteristikat:

  • Bërë nga materiale 48% akrilik 48% lesh 2% fibër metalizuar 2% rreshtim poliamid 100% poliestër
  • Është punim me thurje me fije lurex
  • Ofrojnë ngrohtësi gjatë ditëve të ftohta

Këshilla:

  • Larje në cikël delikat 30 ° C
  • Nuk duhet të përdorni zbardhues
Marka

Mosha

10-12 vjeç

SHPORTA NË BEE

close