Sold out!
,

Doreza me kukulla në gishta

EurekaKids
Availability:

S’ka stok


Doreza me kukulla në gishta | Tani mund ta tregoni historinë e famshme në një mënyrë të re falë kësaj doreze që përfshin një derr të vogël, një ujk dhe disa topa në qendër për të tërhequr vëmendjen e fëmijës.

Karakteristikat:

  • Ideale për të stimuluar imagjinatën e fëmijëve.
  • Përfshin topa me ngjyrë në qendër të dorezës.
  • Përmasat:25cm x 25cm
  • Mosha: +0 muajsh
  • Ngjyra e kuqe

2,100 L

Sold out!

Doreza me kukulla në gishta |  Tani mund ta tregoni historinë e famshme në një mënyrë të re falë kësaj doreze që përfshin një derr të vogël, një ujk dhe disa topa në qendër për të tërhequr vëmendjen e fëmijës.

Karakteristikat:

  • Ideale për të stimuluar imagjinatën e fëmijëve.
  • Përfshin topa me ngjyrë në qendër të dorezës.
  • Përmasat:25cm x 25cm
  • Mosha: +0 muajsh
  • Ngjyra e kuqe
SKU: 8435404808907 Kategori: , Etiketa: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Marka

Mosha

+0 muajsh

Ngjyra

E kuqe

SHPORTA NË BEE

close