Dreri Olive

Moulin Roty
Availability:

4 stok


Dreri Olive ka veshur gëzof dhe pomponë, është i lehtë për tu kapur me këmbët e saj të gjata, ajo do të shoqërojë fëmijën tuaj kudo. Kjo lodër do të zbukurojë dhomën e vogëlushit tuaj dhe do të kënaqë fëmijët e të gjitha moshave!

Karakteristikat:

  • Dimensionet: 48 cm
  • Në pambuk dhe poliester
  • Lajeni në 30 gradë, proçes delikat
  • Mosha +1 vjeç

7,200 L

4 stok

Dreri Olive ka veshur gëzof dhe pomponë, është i lehtë për tu kapur me këmbët e saj të gjata, ajo do të shoqërojë fëmijën tuaj kudo. Kjo lodër do të zbukurojë dhomën e vogëlushit tuaj dhe do të kënaqë fëmijët e të gjitha moshave!

Karakteristikat:

  • Dimensionet: 48 cm
  • Në pambuk dhe poliester
  • Lajeni në 30 gradë, proçes delikat
  • Mosha +1 vjeç
SKU: 3575676427545 Kategori: Etiketa: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Marka

SHPORTA NË BEE

close