,

Drita e natës- Avioni

Djeco
Availability:

19 stok


Drita e natës- Avioni falë një mekanizmi që rrotullohet, lëshon xixa rreth plotit që drejton avionin dhe shpërndan një dritë të butë me ngjyra të ndryshme. Nuk ka nevojë ta tundni dhe gjithashtu është një pjesë dekorative shumë e bukur për dhomën e fëmijëve. Madje ju mund ta programoni që ajo të fiket pas 45 minutash.  Drita e natës- Avioni është një ide dhurate origjinale për lindje ose ditëlindje.

Karakteristikat:

 • Dritë natë
 • Rrotullohet me anë të një mekanizmi
 • Panoramikë të bukur me një pilot duke drejtuar avionin
 • Ide dhurate për lindje dhe ditëlindje
 • Mund të programohet për fikje automatike

Të dhëna teknike:

 • Përmasat e kutisë muzikore: 11 x 11 x 14 cm
 • Përmasat e ambalazhit: 17.5 x 14 x 14.5 cm
 • 3 bateri 1.5 x V (LR6)

 

5,900 L

19 stok

Drita e natës- Avioni falë një mekanizmi që rrotullohet, lëshon xixa rreth plotit që drejton avionin dhe shpërndan një dritë të butë me ngjyra të ndryshme. Nuk ka nevojë ta tundni dhe gjithashtu është një pjesë dekorative shumë e bukur për dhomën e fëmijëve. Madje ju mund ta programoni që ajo të fiket pas 45 minutash.  Drita e natës- Avioni është një ide dhurate origjinale për lindje ose ditëlindje.

Karakteristikat:

 • Dritë natë
 • Rrotullohet me anë të një mekanizmi
 • Panoramikë të bukur me një pilot duke drejtuar avionin
 • Ide dhurate për lindje dhe ditëlindje
 • Mund të programohet për fikje automatike

Të dhëna teknike:

 • Përmasat e kutisë muzikore: 11 x 11 x 14 cm
 • Përmasat e ambalazhit: 17.5 x 14 x 14.5 cm
 • 3 bateri 1.5 x V (LR6)

 

Marka

SHPORTA NË BEE

close