,

Drita e natës- Lila & Pupi

Djeco
Availability:

21 stok


Drita e natës- Lila & Pupi falë një mekanizmi që rrotullohet, lëshon xixa rreth dy personazheve të dashur Lila & Pupi dhe shpërndan një dritë të butë me ngjyra të ndryshme. Nuk ka nevojë ta tundni dhe gjithashtu është një pjesë dekorative shumë e bukur për dhomën e fëmijëve. Madje ju mund ta programoni që ajo të fiket pas 45 minutash.  Drita e natës- Lila & Pupi është një ide dhurate origjinale për lindje ose ditëlindje.

Karakteristikat:

 • Dritë natë
 • Rrotullohet me anë të një mekanizmi
 • Panoramikë të bukur me dy personazhet e dashur Lila & Pupi
 • Ide dhurate për lindje dhe ditëlindje
 • Mund të programohet për fikje automatike

Të dhëna teknike:

 • Përmasat e kutisë muzikore: 11 x 11 x 14 cm
 • Përmasat e ambalazhit: 17.5 x 14 x 14.5 cm
 • 3 bateri 1.5 x V (LR6)

 

5,900 L

21 stok

Drita e natës- Lila & Pupi falë një mekanizmi që rrotullohet, lëshon xixa rreth dy personazheve të dashur Lila & Pupi dhe shpërndan një dritë të butë me ngjyra të ndryshme. Nuk ka nevojë ta tundni dhe gjithashtu është një pjesë dekorative shumë e bukur për dhomën e fëmijëve. Madje ju mund ta programoni që ajo të fiket pas 45 minutash.  Drita e natës- Lila & Pupi është një ide dhurate origjinale për lindje ose ditëlindje.

Karakteristikat:

 • Dritë natë
 • Rrotullohet me anë të një mekanizmi
 • Panoramikë të bukur me dy personazhet e dashur Lila & Pupi
 • Ide dhurate për lindje dhe ditëlindje
 • Mund të programohet për fikje automatike

Të dhëna teknike:

 • Përmasat e kutisë muzikore: 11 x 11 x 14 cm
 • Përmasat e ambalazhit: 17.5 x 14 x 14.5 cm
 • 3 bateri 1.5 x V (LR6)

 

Marka

SHPORTA NË BEE

close