, , ,

Dritë nate- Rhombus

Djeco
Availability:

1 stok


Një dritë nate me prerje letre që lëshon një shkëlqim të butë falë një llambe LED. Ka afërsisht jetëgjatësi të baterisë prej 420 përdorimesh dhe me ndërprerje automatike çdo 30 min. Kjo dritë nate i jep një tjetër ngjyrim të ëmbël dhomës së fëmijëve.

Karakteristikat:

  • Dritë nate gjumi për fëmijët
  • I jep një tjetër ngjyrim të ëmbël dhomës së fëmijëve
  • Ka jetëgjatësi të baterisë prej 420 përdorimesh

Të dhënat teknike:

  • Përmasat:  9 x 7 cm

2,300 L

1 stok

Një dritë nate me prerje letre që lëshon një shkëlqim të butë falë një llambe LED. Ka afërsisht jetëgjatësi të baterisë prej 420 përdorimesh dhe me ndërprerje automatike çdo 30 min. Kjo dritë nate i jep një tjetër ngjyrim të ëmbël dhomës së fëmijëve.

Karakteristikat:

  • Dritë nate gjumi për fëmijët
  • I jep një tjetër ngjyrim të ëmbël dhomës së fëmijëve
  • Ka jetëgjatësi të baterisë prej 420 përdorimesh

Të dhënat teknike:

  • Përmasat:  9 x 7 cm
SKU: 3070900034372 Kategori: , , , Etiketa: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Marka

SHPORTA NË BEE

close