, ,

Dust! Sweep! Mop!

Melissa & Doug
Availability:

2 stok


Ky grup lojërash me gjashtë pjesë u jep fëmijëve të gjitha mjetet e shtëpisë që u nevojiten për ta mbajtur atë të pastër! Me madhësi vetëm për fëmijë, fshesa, lecka, pluhuri, koshi i pluhurit dhe furça e duarve janë të rehatshme për t’u përdorur dhe të lehta për t’u ruajtur, thjesht varni ato nga litarët e fortë në mbajtësen e përfshirë për ruajtje të rregullt dhe kompakte. Dorezat prej druri natyral shtojnë qëndrueshmëri dhe një pamje klasike. Ky set është perfekt për lojë me role dhe orë argëtuese duke shkathtësuar fëmijët.

Karakteristikat:

 • Komplet pastrimi 6-pjesësh për orë të tëra të mbajtjes së shtëpisë si lojë
 • Përfshin fshesë, leckë, pluhur pluhuri, kosh pluhuri, furçë dhe mbajtëse magazinimi
 • Të gjitha pjesët janë bërë me qëndrueshmëri dhe madhësi për fëmijë
 • Argëton dhe shkathtëson fëmijët

Të dhënat teknike:

 • Mosha: +3 vjeç
 • Përmasat e paketimit: 73.66 x 27.94 x 12.065 cm

5,900 L

2 stok

Ky grup lojërash me gjashtë pjesë u jep fëmijëve të gjitha mjetet e shtëpisë që u nevojiten për ta mbajtur atë të pastër! Me madhësi vetëm për fëmijë, fshesa, lecka, pluhuri, koshi i pluhurit dhe furça e duarve janë të rehatshme për t’u përdorur dhe të lehta për t’u ruajtur, thjesht varni ato nga litarët e fortë në mbajtësen e përfshirë për ruajtje të rregullt dhe kompakte. Dorezat prej druri natyral shtojnë qëndrueshmëri dhe një pamje klasike. Ky set është perfekt për lojë me role dhe orë argëtuese duke shkathtësuar fëmijët.

Karakteristikat:

 • Komplet pastrimi 6-pjesësh për orë të tëra të mbajtjes së shtëpisë si lojë
 • Përfshin fshesë, leckë, pluhur pluhuri, kosh pluhuri, furçë dhe mbajtëse magazinimi
 • Të gjitha pjesët janë bërë me qëndrueshmëri dhe madhësi për fëmijë
 • Argëton dhe shkathtëson fëmijët

Të dhënat teknike:

 • Mosha: +3 vjeç
 • Përmasat e paketimit: 73.66 x 27.94 x 12.065 cm
Marka

Mosha

+3 vjeç

SHPORTA NË BEE

close