Dylbi 3D

Moulin Roty
Availability:

19 stok


Dylbi 3D, perfekte për imazhe magjike 3D. Në njërën nga disqet e kartonit, secila me 14 rrëshqitje, ktheni timonin dhe shikoni shpalosjen e tregimit. Dy fëmijë dhe qeni i tyre zbulojnë studiot e filmit. Tre histori të ndryshme për tu parë.

Mosha +18 muaj

3,800 L

19 stok

Dylbi 3D, perfekte për imazhe magjike 3D. Në njërën nga disqet e kartonit, secila me 14 rrëshqitje, ktheni timonin dhe shikoni shpalosjen e tregimit. Dy fëmijë dhe qeni i tyre zbulojnë studiot e filmit. Tre histori të ndryshme për tu parë.

Mosha +18 muaj

SKU: 3575677110903 Kategori: Etiketa: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Marka

SHPORTA NË BEE

close