Sold out!

Dylbi flutura

Melissa & Doug
Availability:

S’ka stok


Dylbi flutura | Imagjinoni kur shikoni për herë të parë këto dylbi të këndshme për fëmijë me karakterin gjithmonë të lumtur! Sillni objekte të largëta dhe botën natyrore afër këtyre “syzeve të rregullueshme” dhe përqendrohuni në aventurat në oborrin e shtëpisë. Dylbitë sjellin një gëzim të mirë për miqtë e tij dhe shton një mjet klasik që ndihmon në zhvillimin e aftësive të vëzhgimit dhe inkurajon fëmijët të ngrihen dhe të luajnë.

3,200 L

Sold out!

Dylbi flutura | Imagjinoni kur shikoni për herë të parë këto dylbi të këndshme për fëmijë me karakterin gjithmonë të lumtur! Sillni objekte të largëta dhe botën natyrore afër këtyre “syzeve të rregullueshme” dhe përqendrohuni në aventurat në oborrin e shtëpisë. Dylbitë sjellin një gëzim të mirë për miqtë e tij dhe shton një mjet klasik që ndihmon në zhvillimin e aftësive të vëzhgimit dhe inkurajon fëmijët të ngrihen dhe të luajnë.

SKU: 000772160902 Kategori: Etiketa: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Marka

Mosha

+5 vjeç

SHPORTA NË BEE

close