Dylbi

Le Toy Van
Availability:

2 stok


Dylbi fantastike lodrash prej druri që do të inkurajojnë shumë lojëra imagjinative. Le të shkojmë në një aventurë! Ato përmbajnë dy thjerrëza kaleidoskop me motive. Dylbitë janë bërë nga gome të ngurta të buta dhe janë me ngjyra të ndritshme të bazuara në ujë.Inkurajoni lojën imagjinative. Frymëzoni eksploruesin tuaj të ri!

Karakteristikat:

  • Dy lente kaleidoskop
  • Dekoruar në bojë të bazuar në ujë të sigurt
  • Prodhuar nga gome të ngurta të lëmuara
  • Dimensionet: 11.4 x 5.6 x 8.5 cm
  • Mosha +18 muajsh

4,800 L

2 stok

Dylbi fantastike lodrash prej druri që do të inkurajojnë shumë lojëra imagjinative. Le të shkojmë në një aventurë! Ato përmbajnë dy thjerrëza kaleidoskop me motive. Dylbitë janë bërë nga gome të ngurta të buta dhe janë me ngjyra të ndritshme të bazuara në ujë.Inkurajoni lojën imagjinative. Frymëzoni eksploruesin tuaj të ri!

Karakteristikat:

  • Dy lente kaleidoskop
  • Dekoruar në bojë të bazuar në ujë të sigurt
  • Prodhuar nga gome të ngurta të lëmuara
  • Dimensionet: 11.4 x 5.6 x 8.5 cm
  • Mosha +18 muajsh
SKU: 5060023421164 Kategori: Etiketa: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Marka

SHPORTA NË BEE

close