, , ,

Earthy the World Ball

EurekaKids
Availability:

2 stok


Earthy the World Ball dëshiron t’i prezantojë fëmijët në respektimin, mësimin dhe zbulimin e çdo cepi të planetit Tokë, si dhe vlerësimin e qenieve njerëzore. Pavarësisht nga ngjyra e lëkurës, kultura, vendndodhja ose preferencat, bota është më e mirë kur të gjithë jemi të bashkuar. Earthy the World Ballështë bërë i gjithi në një copë  të vetme, pa vrima, të cilat shmangin krijimin e baktereve brenda.  Gjithashtu është pikturuar me dorë me pigmente natyrore një nga një, kështu që është unike! Në mënyrë që Earthy World Ball të mbahet lehtë për duart e foshnjave, ky produkt nuk është i fryrë plotësisht, kështu që është më i butë dhe më i lehtë për tu mbajtur.

Çfarë e bën të vyer:

 • Pikturuar me dorë me pigmente natyrale.
 • Plotësisht i sigurt për fëmijët duke plotësuar të gjitha standardet ndërkombëtare të sigurisë të produkteve të fëmijëve
 • Shumë higjenike, pa myk dhe nuk ka vrima, të cilat që parandalojnë praninë, rritjen e baktereve dhe mykut
 • Eko-lodra, të biodegradueshme dhe miqësore me mjedisin
 • Pa përmbajtje lëndësh kimikate

Të dhëna teknike:

 • Bërë me gome 100% natyrale nga pemët Hevea

2,500 L

2 stok

Earthy the World Ball dëshiron t’i prezantojë fëmijët në respektimin, mësimin dhe zbulimin e çdo cepi të planetit Tokë, si dhe vlerësimin e qenieve njerëzore. Pavarësisht nga ngjyra e lëkurës, kultura, vendndodhja ose preferencat, bota është më e mirë kur të gjithë jemi të bashkuar. Earthy the World Ballështë bërë i gjithi në një copë  të vetme, pa vrima, të cilat shmangin krijimin e baktereve brenda.  Gjithashtu është pikturuar me dorë me pigmente natyrore një nga një, kështu që është unike! Në mënyrë që Earthy World Ball të mbahet lehtë për duart e foshnjave, ky produkt nuk është i fryrë plotësisht, kështu që është më i butë dhe më i lehtë për tu mbajtur.

Çfarë e bën të vyer:

 • Pikturuar me dorë me pigmente natyrale.
 • Plotësisht i sigurt për fëmijët duke plotësuar të gjitha standardet ndërkombëtare të sigurisë të produkteve të fëmijëve
 • Shumë higjenike, pa myk dhe nuk ka vrima, të cilat që parandalojnë praninë, rritjen e baktereve dhe mykut
 • Eko-lodra, të biodegradueshme dhe miqësore me mjedisin
 • Pa përmbajtje lëndësh kimikate

Të dhëna teknike:

 • Bërë me gome 100% natyrale nga pemët Hevea
Marka

Këshilla për kujdesin & larjen

 • Për ta pastruar, thjesht fshijeni lodrën tuaj me ujë me sapun dhe një leckë të lagur
 • Mos e sterilizoni ose ruani në frigorifer
 • Duhet të ruhet në një vend të thatë, sepse si  çdo produkt natyral, lodrat mund të fillojnë të myken nëse lihen në një mjedis të lagësht.
 • Rekomandohet tharja e ajrit midis përdorimit.
 • Mos e lini në kontakt të drejtpërdrejtë me rrezet e diellit ose dritën artificiale për periudha të gjata kohore, sepse ngjyra mund të zbehet.
 • Ndryshimet në temperaturë mund të ndikojnë në formën dhe vëllimin e produktit
 • Hiqni paketimin dhe të gjitha etiketat para se t’ia jepni lodrën fëmijës tuaj

SHPORTA NË BEE

close