, ,

Triko me mëngë të gjata

The bonnie mob
Availability:

1 stok


Triko me mëngë të gjata e bërë 95% prej Pambuku Organik i certifikuar nga GOTS dhe 5% nga Kashmiri

Fëmijët do duken shumë bukur me këtë triko me mëngë të gjata, e cila ofron ngrohtësi dhe super butësi falë materialit përbërës prej pambuku organik dhe kashmirit. Është po aq e butë si nga jashtë dhe nga pjesa e brendshme, mjafton ta prekni dhe do ta ndjeni butësinë dhe ngrohtësinë që ofron. Mund të kombinohet në mënyrë të përkryer me tuta, kapuçë dhe Hoodie për një veshje të rehatshme për fëmijët tuaj, pa pasur merakun e temperaturave të ulta. Dizajni me viza me nuanca të ngjyrës blu dhe me macen Sam në qendër do të adhurohet nga fëmijët. Gjithashtu përbërja prej pambuku organik nuk irriton lëkurën e fëmijëve, edhe ato më delikatet.

Karakteristikat:

 • 95% prej Pambuku Organik i certifikuar nga GOTS
 • 5% nga Kashmiri super i butë
 • Materiali përbërës lejon ajrosjen duke parandaluar mbinxehjen ose djersitjen
 • Pambuku organik është i shkëlqyeshëm për lëkurën delikate
 • Dizajni me viza me nuanca të ngjyrës blu dhe me macen Sam në qendër do të adhurohet nga fëmijët
 • Mund të lahet me makinë larëse në 30 gradë dhe nuk duhet të hekuroset. Lëreni në proces tharje natyrale

Të dhëna teknike:

 • Materiali: Pambuk organik dhe Kashmir

8,300 L

Pastroje zgjedhjen

Triko me mëngë të gjata e bërë 95% prej Pambuku Organik i certifikuar nga GOTS dhe 5% nga Kashmiri

Fëmijët do duken shumë bukur me këtë triko me mëngë të gjata, e cila ofron ngrohtësi dhe super butësi falë materialit përbërës prej pambuku organik dhe kashmirit. Është po aq e butë si nga jashtë dhe nga pjesa e brendshme, mjafton ta prekni dhe do ta ndjeni butësinë dhe ngrohtësinë që ofron. Mund të kombinohet në mënyrë të përkryer me tuta, kapuçë dhe Hoodie për një veshje të rehatshme për fëmijët tuaj, pa pasur merakun e temperaturave të ulta. Dizajni me viza me nuanca të ngjyrës blu dhe me macen Sam në qendër do të adhurohet nga fëmijët. Gjithashtu përbërja prej pambuku organik nuk irriton lëkurën e fëmijëve, edhe ato më delikatet.

Karakteristikat:

 • 95% prej Pambuku Organik i certifikuar nga GOTS
 • 5% nga Kashmiri super i butë
 • Materiali përbërës lejon ajrosjen duke parandaluar mbinxehjen ose djersitjen
 • Pambuku organik është i shkëlqyeshëm për lëkurën delikate
 • Dizajni me viza me nuanca të ngjyrës blu dhe me macen Sam në qendër do të adhurohet nga fëmijët
 • Mund të lahet me makinë larëse në 30 gradë dhe nuk duhet të hekuroset. Lëreni në proces tharje natyrale

Të dhëna teknike:

 • Materiali: Pambuk organik dhe Kashmir
Marka

Certifikime

Certifikuar nga GOTS

Materiali

95% Pambuk Organik dhe 5 Kashmir

Mosha

2-3 vjeç, 3- 4 vjeç, 4-5 vjeç

SHPORTA NË BEE

close