,

Eezy S Bumper Bar

Cybex
Availability:

1 stok


Eezy S Bumper Bar, shirit i parkolpit, është i rëndësishëm për sigurinë e vogëlushëve tuaj gjatë shëtitjeve me karroca. Vendosja dhe heqja e tij është e thjeshtë dhe tejet praktike. Është ideuar posaçërisht për karrocat Eezy S dhe Eezy S+.  Përveç sigurisë ofron edhe komoditet ekstra për vogëlushët tuaj.

Karakteristika:

  • Ideale karrocat Eezy S dhe Eezy S+
  • Ofron siguri edhe komoditet ekstra për vogëlushët tuaj
  • Vendosja dhe heqja bëhet thjeshtë e me lehtësi

Të dhënat teknike:

  • Ngjyra: E zezë

6,700 L

1 stok

61,900 L për 2 produkt/e

Eezy S Bumper Bar, shirit i parkolpit, është i rëndësishëm për sigurinë e vogëlushëve tuaj gjatë shëtitjeve me karroca. Vendosja dhe heqja e tij është e thjeshtë dhe tejet praktike. Është ideuar posaçërisht për karrocat Eezy S dhe Eezy S+.  Përveç sigurisë ofron edhe komoditet ekstra për vogëlushët tuaj.

Karakteristika:

  • Ideale karrocat Eezy S dhe Eezy S+
  • Ofron siguri edhe komoditet ekstra për vogëlushët tuaj
  • Vendosja dhe heqja bëhet thjeshtë e me lehtësi

Të dhënat teknike:

  • Ngjyra: E zezë
Marka

Ngjyra

E zezë

SHPORTA NË BEE

close