Eksploratori insekteve

EurekaKids
Availability:

2 stok


Eksploratori insekteve | Me këtë pajisje eksplorimi, të vegjlit do të jenë në gjendje të kapin, vëzhgojnë dhe zbulojnë 5 insektet e paraqitura: mizën, fluturën, milingonën, karkalecin dhe zonjën e zezë. Përveç argëtimit, ata do të mësojnë shumë përmes përvojave magjepsëse dhe anekdotave.

Karakteristikat:

  • Përmban: 1 vrojtues, 1 gotë zmadhues, 1 rrjetë, 1 piskatore, 1 enë dhe 1 broshurë me ilustrime me ngjyra
  • Mosha: Nga 6 vjeç

3,500 L

2 stok

Eksploratori insekteve |  Me këtë pajisje eksplorimi, të vegjlit do të jenë në gjendje të kapin, vëzhgojnë dhe zbulojnë 5 insektet e paraqitura: mizën, fluturën, milingonën, karkalecin dhe zonjën e zezë. Përveç argëtimit, ata do të mësojnë shumë përmes përvojave magjepsëse dhe anekdotave.

Karakteristikat:

  • Përmban: 1 vrojtues, 1 gotë zmadhues, 1 rrjetë, 1 piskatore, 1 enë dhe 1 broshurë me ilustrime me ngjyra
  • Mosha: Nga 6 vjeç
SKU: 8435404812874 Kategori: Etiketa: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Marka

Mosha

+6 vjeç

SHPORTA NË BEE

close