,

Eksplorimi i natyrës

EurekaKids
Availability:

1 stok


Ky set i plotë eksplorimi do të lejojë aventurierët e vegjël të zbulojnë se cilat kafshë gjenden në male, cilat pemë kanë gjethe ose cilës kafshë i përkasin ato gjurmë misterioze. Ideale për të mësuar teknikat e hartës dhe truket për t’u afruar me kafshët.

Seti përmban:

 • 1 busull
 • 1 dylbi
 • 1 elektrik dore
 • 1 xham zmadhues

Karakteristikat:

 • Set ideal për eksplorim ose dalje në natyrë
 • Ideale për të mësuar teknikat e hartës dhe truket për t’u afruar me kafshët

Të dhënat teknike:

 • Mosha: +6 vjeç
 • Përmasat e paketimit: 28 x 23 x 8.5 cm

3,500 L

1 stok

Ky set i plotë eksplorimi do të lejojë aventurierët e vegjël të zbulojnë se cilat kafshë gjenden në male, cilat pemë kanë gjethe ose cilës kafshë i përkasin ato gjurmë misterioze. Ideale për të mësuar teknikat e hartës dhe truket për t’u afruar me kafshët.

Seti përmban:

 • 1 busull
 • 1 dylbi
 • 1 elektrik dore
 • 1 xham zmadhues

Karakteristikat:

 • Set ideal për eksplorim ose dalje në natyrë
 • Ideale për të mësuar teknikat e hartës dhe truket për t’u afruar me kafshët

Të dhënat teknike:

 • Mosha: +6 vjeç
 • Përmasat e paketimit: 28 x 23 x 8.5 cm
Marka

SHPORTA NË BEE

close