,

Projektor dore- Hapësira

EurekaKids
Availability:

1 stok


Argëtim pafund ju pret me këtë elektrik dore i cili në fakt është një projektor. Përmban plot 24 imazhe të botës së hapësirës që priten të zbulohen nga fëmijët. Përfshin 3 disqe, me ngjyra të ndryshme dalluese dhe me 8 imazhe secili, ndërsa sipërfaqja e projeksionit është 1 metër.

Karakteristikat: 

  • Aktivitet argëtues dhe edukues
  • Përmban 24  imazhe të botës së hapësirës në 3 disqe
  • Sipërfaqja e projeksionit është 1 metër

Të dhënat teknike:

  • Mosha: +3 vjeç
  • Përmasat: 6 x 17 cm

1,200 L

1 stok

Argëtim pafund ju pret me këtë elektrik dore i cili në fakt është një projektor. Përmban plot 24 imazhe të botës së hapësirës që priten të zbulohen nga fëmijët. Përfshin 3 disqe, me ngjyra të ndryshme dalluese dhe me 8 imazhe secili, ndërsa sipërfaqja e projeksionit është 1 metër.

Karakteristikat: 

  • Aktivitet argëtues dhe edukues
  • Përmban 24  imazhe të botës së hapësirës në 3 disqe
  • Sipërfaqja e projeksionit është 1 metër

Të dhënat teknike:

  • Mosha: +3 vjeç
  • Përmasat: 6 x 17 cm
SKU: 8435404816476 Kategori: , Etiketa: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Marka

Mosha

+3 vjeç

SHPORTA NË BEE

close