,

Equiliboom

Djeco
Availability:

2 stok


Kush do të arrijë i pari në vijën e finishit pa hedhur vezën e tij? Një lojë argëtuese dhe shumë e bukur për fëmijë. Përmban 4 logë druri, 4 vezë dhe 4 zara xhami. Fëmijët do duhet të kenë organizim, shkathtësi dhe ekuilibër për të fituar garën. Kjo lojë shkathtëson pamasë fëmijët duke dhuruar orë pafund loje.

Karakteristikat:

 • Aktivitet argëtues
 • Fëmijët duhet të arrijnë të parët në finish pa rrëzuar vezët
 • Perfekte për lojë në grup
 • Një lojë që kërkon organizim, shkathtësi dhe ekuilibër

Të dhënat teknike:

 • Përmasat e paketimit: 15 x 15 x 30 cm
 • Mosha: 4-8 vjeç

1,500 L

2 stok

Kush do të arrijë i pari në vijën e finishit pa hedhur vezën e tij? Një lojë argëtuese dhe shumë e bukur për fëmijë. Përmban 4 logë druri, 4 vezë dhe 4 zara xhami. Fëmijët do duhet të kenë organizim, shkathtësi dhe ekuilibër për të fituar garën. Kjo lojë shkathtëson pamasë fëmijët duke dhuruar orë pafund loje.

Karakteristikat:

 • Aktivitet argëtues
 • Fëmijët duhet të arrijnë të parët në finish pa rrëzuar vezët
 • Perfekte për lojë në grup
 • Një lojë që kërkon organizim, shkathtësi dhe ekuilibër

Të dhënat teknike:

 • Përmasat e paketimit: 15 x 15 x 30 cm
 • Mosha: 4-8 vjeç
Marka

Mosha

+3 vjeç

SHPORTA NË BEE

close